Försök nummer två!

Många frågar sig nog om jag lever idag, andra frågar sig om jag vaknade i tid och några undrar säkert hur min dag av resande har gått. Jag kan säga som så att jag lever, jag blev väckt av mamma vid 10.06, något senare än vad jag hade tänkt gå upp, och resan har faktiskt gått väldigt bra. Vi hade hejdå-middag och utgång igår och det är bara att konstatera att lådvin är farligt, och det kan lätt bli lite för mycket. Och det verkar som om jag alltid har en tendens att försova mig när jag ska ut och resa, det har hänt förr och kommer förmodligen hända igen, men det är smällar man får ta.

Gick inte speciellt bra att blogga i Holland, jag fick ju som sagt för mig att det inte var någon som läste så då blev det bara ett inlägg, men med tanke på att jag har fått minst tre förfrågningar om vad som hände med min blogg, måste det ju innebära att jag i alla fall hade tre läsare, så nu tänkte jag att jag skulle göra ett nytt försök.

På tal om Holland kan jag sammanfatta vistelsen med ett ord: toppen. Hann med att resa en hel del; Risoul, Paris, Amsterdam, Berlin, Lund, Karlstad, Rotterdam, Heerenveen är några av resmålen. Men jag måste erkänna att Holland känns väldigt långt borta just nu. Allt det man gjorde då känns som om det var evigheter sen. Anledningen till det kan vara att sommaren var så bra. För en gång skull hade jag en sommar utan jobb, eller en vecka på ICA räknas inte riktigt tycker jag. Innan sommaren satte igång var jag nervös att jag skulle bli väldigt rastlös av att inte göra någonting, men där hade jag verkligen fel. Den här sommaren har varit en av de bästa någonsin. Vädret har varit lite upp och ner men det har inte gjort något, för nästan alla kompisar har varit hemma så man har alltid haft någon att hänga med. Mina två avstickare till Stockholm och den till Byvik har också varit väldigt lyckade. Den här tiden har verkligen fått mig att inse hur mycket mina vänner och min familj betyder för mig.

Men nu är det som sagt dags för nästa äventyr och denna gången bär det av till Wise, Virginiahttp://en.wikipedia.org/wiki/Wise,_Virginia Började som sagt med en försovning och också en liten miss i planeringen. När jag kom till Kastrup så inser jag att jag inte ska vidare till USA förrän imorgon, så just nu ligger jag på ett hotell i München, så allting har ju löst sig, men var dock ingenting jag hade räknat med. Ett annat problem var vikten, inte min vikt då utan resväskorna. (eller min vikt har nog också ökat lite under sommaren men det är inget jag ska beklaga mig för till er). Men i alla fall, jag tyckte jag var specialist på ”light travelling” förr om åren, men nu vet jag inte vad som har hänt. Både det incheckade bagaget och handbagaget var för tungt. Men på något sätt lyckades jag lösa det utan att behöva betala, vi får se hur det går imorgon, om de är lika snälla här i Tyskland. Den som läser nästa inlägg får förmodligen svaret på det. Nu tänket jag gå och lägga mig och försöka att inte försova mig imorgon, för vill ju helst hinna med hotellfrukosten. (Imorse var jag tvungen att bre en macka och ta med på tåget, och det är faktiskt det enda jag har ätit när det kommer till matväg idag nu när jag tänker efter. Har dock minskat lite i godispåsen som jag fick av Karin imorse, en påse full av lakrits, kan det bli bättre dagen efter?! J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0