I väntan på en dusch!

Ja, nu är jag äntligen framme i Wise, efter mycket om och men. Blev som sagt en oplanerad övernattning i München, annars har det mesta gått ganska bra. Flyget mellan Charlotte och Bristol var lite försenat, men vad gör väl det?!

”Staden” är faktiskt lite större än vad jag hade tänkt mig, men då snackar vi fortfarande inte stor. Jag frågade han som kom och hämtade mig vid flygplatsen igår hur många han trodde bodde här, 10 000 invånare, det ni! Så nu kanske vi är uppe på en storlek som Lindsdal ändå!?

Gjorde ett snabbesök på Walmart igår, tänk vad stort det är, och det är öppet 24/7, inte illa. Där lär man nog hänga mycket. Men precis som alla andra ställen här i Wise behöver man bil för att ta sig dit, så får helt enkelt försöka ragga upp någon med bil.  Har väl inte jättemycket att säga om stället än så länge med tanke på att jag kom sent igår kväll och så gott som däckade direkt, så kände inte direkt för att socialisera, men det får bli dagens uppgift. Just nu sitter jag dock och väntar på att någon annan i huset vaknar så jag kan få instruktioner om hur duschen fungerar. Hade bara velat hoppa in nu, NU, NU!


Kommentarer
Postat av: kicki

Förklara för en ovetande. Vad är Walmart(??).

Jag är den 4:e som kommer att läsa din blogg ibland.

Må så gott! Kram

2010-08-17 @ 18:34:09
Postat av: Lisa Hamrin

Det är en stor stor supermarket som har allt!

2010-08-17 @ 20:39:56
Postat av: karolinajonsson

var ligger wise? :O

2010-08-17 @ 20:52:52
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/
Postat av: Emma

gud vad skönt att vara utomlands! vad är det du ska studera för något? i holland och i USA vet jag att det kommer vara, om jag har fattar rätt.

2010-08-17 @ 21:08:22
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: Lisa Hamrin

Wise ligger i Virginia, mitt ute i ingenstans, och då snackar vi verkligen ute i woodsen. Närmsta "mall" det vill säga där man kan shoppa ligger en timme med bil här ifrån. Så det här kommer verkligen bli en ny upplevelse! :)

2010-08-17 @ 21:28:14
Postat av: Lisa Hamrin

emma, jag gör en utbytestermin i USA. Hemma läser jag International Business Management så det är lite kurser inom programmet. Och det var samma när jag var i Holland. Denna terminen har jag dock valt lite kurser som inte är varken business eller economics eftersom man har 30 poäng som är helt valbara när man läser ett program, i alla fall i vårt program! :)

2010-08-17 @ 21:32:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0